Update: deze avond wordt uitgesteld naar een datum in november. Weten wanneer? Of abonneer je op de nieuwsbrief, dan mis je niets van ons. 

+++++++++++++++++++++++++++++++

Op woensdagavond 23 oktober a.s. organiseert Platform Duurzaam Montfoort & Linschoten in samenwerking met Energierijk Houten een avond over warmtepompen. In deze avond bespreken we wat belangrijk is als je denkt aan de aanschaf van een warmtepomp. 

De avond is bedoeld voor mensen die overwegen om een warmtepomp te kopen. Na deze avond weet je waar je op moet letten, hoe je kunt afwegen of het zinvol is en wat belangrijk is om met de installateur te bespreken. 

Even voorbereiden

Deelname is gratis, maar van deelnemers wordt verwacht dat ze serieus zijn geïnteresseerd en zich dus ook even voorbereiden.

Wat te doen vooraf? 

  • Bekijk 5 korte informatiefilmpjes op de website van Energierijk Houten.
  • Maak ook een lijstje met het bouwjaar van je huis, de verwarmingsinstallatie die er nu is, welke isolatiemaatregelen zijn getroffen en wat het jaarlijkse gas- en elektriciteitsverbruik is. 

Er is ruimte voor 15 tot 20 deelnemers. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Als er meer belangstelling is, kijken wij of wij een tweede avond kunnen organiseren. Als je een partner/huisgenoot hebt, is het zinvol om samen te komen, zodat je na de workshop ook gezamenlijk tot goede keuzes kunt komen.  

Datum en tijd: woensdag 23 oktober om 19:30 tot 21:30 uur.
Plaats: Bibliotheek Montfoort, aan het Kasteelplein 7 te Montfoort.

Aanmelden: stuur ons voor 16 oktober een e-mail. Vermeld daarbij je naam, woonplaats en telefoonnummer. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de organisatie van deze avond.